SIMIC STORE

Serveis web empresa by SIMIC

Revisi els productes web i serveis web disponibles a la botiga de prepagament de SIMIC.

Alguns d’aquests productes només seran per a clients del servidor administrat VPS de SIMIC.

Teniu tres mètodes de pagament. Paypal, Targeta de Crèdit y transferència bancària (en aquest darrer mètode, el producte s’activarà un cop arribat al compte de destí de SIMIC).

Un cop faci la compra disposarà d’un compte SIMIC on podrà descarregar les factures, desactivar les subscripcions actives i revisar els serveis contractats.

Funcionamient dls packs de 10 hores. Quan compri el servei nosaltres crearem una pàgina de control d’hores i li enviarem la url privada per poder consultar en tot moment les dates i feines realitzades. En aquesta pàgina també visualitzarà una barra de progrés sobre el 100% del pack.

Els preus d’aquesta web no inclouen impostos. Si vostè compra des de l’estat espanyol se li sumarà l’IVA (+21%) i se li restarà el 15% IRPF. Aquest IRPF que ara li restem nosaltres haurà de passar comptes amb hisenda quan realitzi el control trimestral de la seva empresa.

Per a compradors de la UE disposem d’IVA intracomunitari. En aquests casos el preu web serà el preu final, sense sumar IVA ni restar IRPF.

Per a compradors de serveis web empresa de fora de la UE no afegirem cap impost per geolocalització. No aplicarem IVA ni IRPF.

 • Servidor administrat VPS SIMIC

  Servidor administrat VPS SIMIC (30)

  Servidor administrat VPS SIMIC Els servidors administrats VPS es troben en creixement a  Catalunya degut a que cada cop més, les empreses necessiten hostings professionals amb garantia de seguretat, amb tecnologia puntera i preparats per a posicionaments SEO. Els VPS monitoritzen el rendiment a temps real. Què significa hosting? El hosting és un ordinador que executa les comunicacions entre el…
 • Posicionament SEO i SEM

  Posicionament SEO i SEM (7)

  Solucions de posicionamentSEO SEM SIMIC proposa tres tipus de solucions per millorar el posicionament SEO i SEM. Per començar, proposem tres nivells de profunditat per a optimitzar la teva web als cercadors google. És important saber quie, el SEO positioning determinarà el futur i l'expansió de la teva empresa. A través d'eines especialitzades sabrem quins requeriments tècnics google optimimzer podem…
 • Creació, disseny i desenvolupament digital

  Creació, disseny i desenvolupament digital (13)

  SIMIC som especialistes en creació, disseny i desenvolupament web. Landing y Onepage Site d'empresa Plataformes e-commerce Migracions Creació de continguts Webs multi-idioma Anàlisi de keywords Contacti amb nosaltres. Li aclarirem possibles dubtes i li farem un pressupost a mida segons els seus requeriments.
 • Creació de continguts digitals

  Creació de continguts digitals (12)

  Creació de continguts digitals Tres plans de creació de continguts digitals segons els objectius que tingui la teva empresa